Hármas garancia

Pénz visszafizetési garancia

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz új bambusz karórájával, ezért bátran hirdetjük, hogy a vásárlást követő 20 napon belül bármikor visszakozhat! Amennyiben nem elégedett és a terméket épségben visszaküldi hozzánk, mi kérdés nélkül visszaadjuk a teljes vételárat.

Szerkezeti Garancia

A bambuszora.hu által forgalmazott karórákra 1 év szerkezeti garanciát vállalunk.

Minden darabot egyedi tesztnek vetünk alá, így biztosak vagyunk benne, hogy kizárólag a legjobb minőségű bambusz karórát adjuk Önnek. Ha az óra szerkezetileg mégis hibás lenne, a vásárlást követő 1 éven belül kérdés nélkül javítjuk. Ha a javítás nem megoldható, akkor cseréljük.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni a webáruházban.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. A bankkártya adatait a www.bambuszora.hu nem tárolja és nem kéri el. Azokat a Barion oldalán kell megadni, mint a hagyományos kártyás fizetési rendszereknél.

Fizetéshez használhat:

Mastercard vagy Maestro bankkártyát
Visa vagy Electron bankkártyát
Amex bankkártyát

A Barion Payment Zrt., tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján.

Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 25353192

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

Az Ön kosara
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0